Afdeling Furesø Globale Kvalitetsaktier

Afdelingen investerer i globale aktier.

Afdelingen investerer i 20-30 selskaber. Risikoen spredes på sektorer samt geografi og skal leve op til reglerne for risikospredning for danske UCITS.

Afdelingen investerer i selskaber, der vurderes at være af høj kvalitet og eksponeret mod et marked med gode langsigtede vækstmuligheder. Afdelingens fokus på kvalitet og vækst skal sikre, at porteføljeselskaberne er i stand til at opretholde og øge deres evne til at skabe værdi for aktionærerne i mange år fremover.

Læs mere herom i prospektet, der ligger under Dokumenter og nyheder.

Link til rådgivers hjemmeside: Furesø Kapitalforvaltning ApS.

Kurser og afkast

Afdeling Furesø Globale Kvalitetsaktier blev stiftet i november 2023 med første handelsdag på Nasdaq Copenhagen den 14. maj 2024.

Du kan følge Furesø Globale Kvalitetsaktier på NASDAQ OMX Nordic her.

Vær opmærksom på, at trods regelmæssig opdatering af den indre værdi på NASDAQ OMX Nordic, kan denne svinge alt efter, hvor meget der handles.

Ønsker du at få oplyst den præcise indre værdi, er du altid velkommen til at kontakte afdelingens rådgiver – Furesø Kapitalforvaltning ApS.

Du kan til enhver tid både købe og sælge dine beviser i pengeinstitutter eller ved henvendelse til afdelingens rådgiver. Du skal blot oplyse afdelingens navn og ISIN-kode.

Afdeling Furesø Globale Kvalitetsaktier (DK0062842217).